Cursussen

opleiding

Opleiding sportmassage
€1195

opleiding

Cursus Tafelspecialisatie © (Deep Tissue Technics)
€649

De cursus Tafelspecialisatie ( ook wel Deep Tissue Technics genoemd ) is 20 jaar geleden ontwikkeld door Jürgen Libosan op basis van eigen ervaringen als therapeut en het vele werken met collega masseurs en andere lichaamsgerichte therapeuten.

Lees meer

opleiding

Cursus Cervicale mobilisaties
€599

Tijdens deze cursus van vijf avonden leer je vaardigheden aan om mensen met beperking van beweging van de nek te mobiliseren op een zachte en subtiele manier.

Lees meer

opleiding

Cursus Myofasciale technieken
€449

De cursus is gericht op een snellere en effectievere behandeling van klachten van het houdings- en bewegingsapparaat, met behulp van nieuwe ‘myofasciale technieken’.

Lees meer

opleiding

Cursus Bekken mobilisaties (bekkenscheefstand/kanteling)
€395

Tijdens deze cursus gaan we jullie leren om op een dynamische interactie met de client wervel- en gewrichtscorrecties toe te passen.

Lees meer

opleiding

Cursus Tennisarm Therapie ©
€225

Een tennisarm is een ontsteking van de pezen die aanhechten aan de epicondylus lateralis van het opperarmbeen (humerus). Het betreft hier de extensorspieren (strekkers van de hand).

Lees meer

opleiding

Cursus Hoofdpijnmassage (basis)
€225

De cursus Hoofdpijnmassage richt zich niet alleen op het verminderen, maar ook op het voorkomen van hoofdpijn. Of migraine. Hoofdpijn kan een gevolg zijn van niet goed functionerende of overbelaste spieren en wervels in nek, schouders en rug.

Lees meer

opleiding

Cursus Hoofdpijnmassage 2.0
€225

  Vanaf maart 2023 gaat medisch Centrum Ede ook een aantal cursussen verzorgen bij Opleidingscentrum ’t Harde Adresgegevens: Opleidings Centrum ’t Harde Graaf Reinoldweg 6, 8084 JH, ’t Harde Wat is het? De cursus Hoofdpijnmassage 2.0 is een vervolg op de cursus Hoofdpijnmassage (basis) en gaat dieper in op de oorzaken van de diverse soorten […]

Lees meer

opleiding

Sijmoves medical taping
€450

Deze praktische driedaagse cursus is samengesteld door Josya Sijmonsma. Sinds 1998 is zij betrokken geraakt bij de methode via de Japanner Kenzo Kaze, een van de grondleggers van deze techniek.

Lees meer

opleiding

Cursus stoelmassage (preventief)
€250

Stoelmassage basis ( Preventief ) is een cursus van 2 dagen, waarbij we drukpunten met de handen en ellebogen geven op de spieren van achterzijde torso en de bovenste extremiteiten ( armen en handen ).

Lees meer

opleiding

Cursus specialisatie stoelmassage (curatief)
€250

Tijdens deze cursus leert u op een korte effectieve manier, de stress-spieren na te behandelen. Dit zijn vooral de spieren in het nek- schouder gebied, die het zwaar te verduren hebben en die meestal in slechte conditie verkeren.

Lees meer

opleiding

Cursus voetreflexmassage
€375

Voetreflexzonetherapie is een oosterse behandelwijze, gericht op de totale persoon en dus niet alleen op afzonderlijke klachten.

Lees meer

opleiding

Cursus ontspanningsmassage
€250

Tijdens deze cursus leert u om in twee dagen of 4 avonden de gehele achterzijde van het lichaam te masseren. We gaan jullie een scala aan grepen leren, waarbij we de nadruk gaan leggen op de houding van de masseur en de vloeiende overgangen van de diverse grepen.

Lees meer

opleiding

Cursus hotstone massage
€145

Tijdens deze cursus, zullen wij u leren, om met basalt stenen te masseren. Dit kan variëren van een ontspannende hotstone massage ofwel een stevige sportmassage met de hotstones Na de cursus zult u in staat zijn om een hotstone massage van minimaal 3 kwartier te verzorgen.

Lees meer

opleiding

Cursus Reanimatie Volwassenen AED
€65

In de cursus reanimatie ( 4 uur ), leer je hoe je op de juiste manier moet reanimeren ( juiste druk en hoeveel lucht) en een AED apparaat moet bedienen. Je weet daarna hoe je moet handelen bij een hartstilstand.

Lees meer

opleiding

Herhaalcursus Reanimatie / Volwassenen / AED
€55

In de herhaalcursus reanimatie ( 3,5 uur ), leer je hoe je op de juiste manier moet reanimeren ( juiste druk en hoeveel lucht) en een AED apparaat moet bedienen. Je weet daarna hoe je moet handelen bij een hartstilstand.

Lees meer

opleiding

EHaK (Eerste Hulp aan Kinderen)
€95

Elk jaar worden ongeveer 140.000 kinderen op de Spoedeisende Hulp behandeld na een ongeval thuis. De meeste kinderen zijn tussen de nul en vier jaar oud.

Lees meer

opleiding

EHBO (Eerste Hulp Bij Ongevallen)
€175

De cursus EHBO aan volwassenen bevat alle vaardigheden om in iedere situatie EHBO te kunnen verlenen. De cursussen EHBO Basis en EHBSO Uitgebreid worden afgesloten met een Europees erkend certificaat.

Lees meer

opleiding

Stop de bloeding – redt een leven
€65

Stop de bloeding – redt een leven Stop de bloeding – redt een leven is ontwikkeld na de recentelijke aanslagen in Parijs, Brussel, Londen en niet te vergeten Utrecht. Omstanders en niet-medische hulpverleners kunnen de overlevingskansen van slachtoffers van (bom)aanslagen en grote ongelukken aanzienlijk verhogen. Door ernstig bloedverlies meteen adequaat te stelpen, worden levens gered. Het […]

Lees meer

Adres

Vening Meineszstraat 1, 6717 AJ Ede

Openingstijden

Ma - Vr: 09:45 - 22:00
Za: 09:45 - 12:00
Zo: Gesloten